Zákazníci si tiež zakúpili
Tradičná japonská sójová omáčka typu koikuchi, ktorá je známa svojou bohatou chuťou, jasnou tmavohnedou farbou a jemnou arómou. Vyrába sa prirodzenou fermentáciou bez umelých prísad, čo z nej robí obľúbenú voľbu medzi profesionálnymi kuchármi aj domácimi kuchármi. Táto sójová omáčka je univerzálna a vhodná na dochutenie širokej škály jedál. Môžete ju použiť pri príprave stir-fry, marinád, polievok, sushi, sashimi alebo ako stolový dochucovač. Jej bohatá chuť a aróma dodajú jedlám autentický japonský charakter.
Zloženie a skladovanie
Voda, sójové bôby, pšenica, soľ
Skladuj na suchom mieste bez priameho slnečného žiarenia
EAN:
4903001017724
Výrobca:
Kategórie:
Hmotnosť:
500 g
Krajina pôvodu:
Japonsko
Produkt je typický pre kuchyňu:
Japonská kuchyňa, Kórejská kuchyňa
Typ:
Nepikantné
Veľkosť balenia:
500ml
Energia:
85 kcal
Sacharidy:
7.6 g
Cukry:
2 g
Bielkoviny:
9 g
Soľ:
16.5 g