Zákazníci si tiež zakúpili
Acecook Oh Ricey Ryžové rezance sú kvalitné ryžové rezance, ktoré sa vyznačujú jemnou textúrou a priehľadným vzhľadom po uvarení. Tieto rezance sú veľmi obľúbené v ázijskej kuchyni, najmä na prípravu polievok, stir-fry pokrmov a iných tradičných jedál. Po uvarení sú rezance ideálne na absorbovanie chutí z omáčok a prísad, čo ich robí vynikajúcou voľbou pre rôzne pokrmy, ako je napríklad vietnamské Phở
Návod na prípravu
Najprv priveď vodu k varu v hrnci. Po dosiahnutí bodu varu pridaj ryžové rezance a var ich asi 3 až 5 minút, kým nezmäknú. Následne ich sceď a opláchni studenou vodou, aby si zastavil proces varenia a zbavil sa prebytočného škrobu. Po príprave sú rezance ideálne na použitie v polievkach, stir-fry pokrmoch alebo ako príloha k rôznym jedlám. Tento typ rezancov je veľmi flexibilný a vhodný na ázijské jedlá ako je Phở alebo iné populárne pokrmy.
Zloženie a skladovanie
Ryža, zahusťovadlo (oxidovaný škrob [E1404]), soľ, emulgátor.
Skladuj na suchom mieste bez priameho slnečného žiarenia