Zákazníci si tiež zakúpili
Čerstvé udon rezance INAKA sú tradičné japonské rezance známe svojou hrubšou a žuvavejšou textúrou. Sú vyrobené z kvalitnej pšeničnej múky, vody a soli, čo im dodáva prirodzenú chuť a jemnú konzistenciu. Tieto rezance sú všestranné a vhodné na prípravu širokej škály ázijských jedál, ako sú polievky, stir-fry so zeleninou a mäsom, alebo chladené varianty podávané s omáčkou. Ich rýchla príprava a schopnosť dobre absorbovať chuť robia z týchto rezancov ideálny základ pre autentické ázijské pokrmy.
Návod na prípravu
Rezance vlož do vriacej osolenej vody a varte ich 3–5 minút, až kým nezískajú mäkkú, ale pevnú textúru. Po uvarení ich sceď a môžeš ich opláchnuť studenou vodou, aby si zastavil varenie a zachoval ich konzistenciu. Rezance sú vhodné na použitie v horúcom vývare, stir-fry jedlách so zeleninou a mäsom alebo na studené pokrmy podávané s omáčkou. Pre čo najlepšiu chuť ich kombinuj s tvojími obľúbenými prísadami.
Zloženie a skladovanie
Pšeničná múka, modifikovaný škrob (tapioka) pitná voda, soľ, E260, E270, E325.
Skladuj na suchom mieste bez priameho slnečného žiarenia.