Zákazníci si tiež zakúpili
Kawafood Udon rezance čerstvé sú tradičné japonské hrubé rezance. Sú ideálne na prípravu rôznych jedál, ako sú polievky, wok pokrmy, alebo na servírovanie s obľúbenými omáčkami a zeleninou. Tieto rezance sa vyznačujú svojou mäkkou a pružnou textúrou, ktorá je ideálna na absorbovanie chutí z ostatných ingrediencií. Vďaka svojej univerzálnosti sú obľúbené ako v ázijskej kuchyni, tak aj pri experimentovaní s vlastnými receptami. Skladujte ich v suchu a chlade, mimo priameho slnečného svetla.
Návod na prípravu
Rezance vlož do vriacej vody a varte 1–3 minúty, kým nezískajú požadovanú mäkkosť. Po uvarení ich sceď a nechaj odkvapkať. Na panvici si priprav zeleninu a mäso podľa chuti, osmaš ich do zlatista. Potom pridajte rezance a zalejte ich obľúbenou omáčkou. Ak je zmes príliš hustá, pridaj trochu vody a dobre premiešaj. Rezance sú taktiež vhodné na pridanie do polievky, kde obohatia jedlo svojou jemnou textúrou.
Zloženie a skladovanie
Pšeničná múka, voda, tapiokový škrob, soľ, kukuričný olej, regulátor kyslosti: E270, E325.
Skladuj na suchom mieste bez priameho slnečného žiarenia.