Zákazníci si tiež zakúpili
Kikkoman sójová omáčka je tradične varená omáčka vyrobená zo štyroch jednoduchých ingrediencií. Proces fermentácie je dôkladne riadený, trvá niekoľko mesiacov a vytvára charakteristickú jemnú chuť, bohaté umami, jemnú arómu a typickú červenkasto hnedú farbu. Táto sójová omáčka je všestranné dochucovadlo vhodné nielen pre ázijské jedlá, ale aj pre medzinárodnú kuchyňu. Využíva sa na marinovanie, dochucovanie, omáčky, dresingy či ako náhrada soli pri varení. Okrem intenzívnej chuti dodáva jedlám aj esteticky príťažlivú farbu. Kikkoman omáčka je vegánska a neobsahuje konzervačné látky ani pridané farbivá.
Zloženie a skladovanie
Sója, pšenica, voda, soľ.
Skladuj na suchom mieste bez priameho slnečného žiarenia.
Výrobca:
Kategórie:
Hmotnosť:
300 g
Krajina pôvodu:
Japonsko
Produkt je typickú pre kuchyňu:
Japonská kuchyňa
Typ:
Nepikantné
Veľkosť balenia:
1000g
Energia:
77 kcal
Sacharidy:
3.2 g
Cukry:
0.6 g
Bielkoviny:
10 g
Soľ:
16.9 g