Zákazníci si tiež zakúpili
Yamasa sójová omáčka je tradične fermentovaná omáčka, ktorá ponúka bohatú chuť a výraznú červenohnedú farbu. Je obľúbenou voľbou medzi japonskými kuchármi a ideálnou prísadou na dochutenie pokrmov, najmä sushi, rybích špecialít, šalátov či marinád. Výroba využíva tradičné metódy za použitia sójových bôbov, pšenice, soli a fermentačného činidla. Neobsahuje umelé prísady, čím si zachováva prirodzenú chuť a kvalitu. Produkt je vhodný pre tých, ktorí si chcú vychutnať autentickú japonskú kuchyňu.
Zloženie a skladovanie
Voda, sójové bôby, pšenica, soľ, alkohol.
Skladuj na suchom mieste bez priameho slnečného žiarenia.
Výrobca:
Kategórie:
Hmotnosť:
200 g
Krajina pôvodu:
Japonsko
Produkt je typickú pre kuchyňu:
Japonská kuchyňa
Typ:
Nepikantné
Veľkosť balenia:
150ml
Energia:
85 kcal
Sacharidy:
7.6 g
Cukry:
2 g
Bielkoviny:
9 g
Soľ:
16.5 g